Ramen en deuren isoleren


Ramen & Deuren
Maxipur heeft een primeur !
Maxipur gaat vanaf 2015 ook ramen en deuren verkopen, dit in samenwerking met Somers ramen & deuren. Het is een exclusief verdeler van het merk Schüco. We verkopen zowel Aluminium als PVC ramen. Somers is een bedrijf die al meer dan 40 jaar bestaat,het is dus een erkende speler in de markt. hier alvast wat meer informatie over Somers :
SOMERS bvba werd in 1975 opgericht als éénmansbedrijf, destijds bestond de hoofdactiviteit uit de verkoop en plaatsing van allerlei pvc artikelen voor de bouw zoals dakgoten, bekledingsmaterialen, afvoerbuizen, rolluiken enz.
Firma SomersIn 1988 werd er beslist om te starten met de productie en plaatsing van pvc ramen en deuren en dit met groot succes, door te werken met Duitse topmerken konden wij onze goede naam al snel op de kaart zetten.
Momenteel beschikt de tweede generatie van ons familiebedrijf over een ultra moderne productie-eenheid en een ruime toonzaal. Ons bedrijf levert en plaatst kunststof ramen, deuren en rolluiken voor woningbouw, appartementen en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, vanaf het begin hebben wij ons gespecialiseerd op de renovatie sector, hiermee kunnen wij de klant een compleet pakket aanbieden tot en met de volledige binnenafwerking.
De Groep Somers is en blijft een toonaangevend familiebedrijf in de streek en denkt mee in de ontwikkeling en de montage van uw kwaliteits kunststofschrijnwerk en dit door eigen opgeleid personeel.

De voordelen bij Somers ramen en deuren ?
Een vakbedrijf dat met u meedenkt van bij de ontwikkeling tot de eindafwerking van uw project:
Productkennis in verband met:
gebruikte materialen
vormgeving
toepassingen van glas
veiligheid
verluchting & ventilatie
akoestiek
rolluiken en zonnewering
integratie van uw schrijnwerk in de domotica
Een duidelijke en ondubbelzinnige offerte.
Een superieure kwaliteit doorgedreven tot in het detail. Een computergestuurde productie ondersteund door opgeleid personeel. Een vlotte orderverwerking

Wenst u een gratis offerte voor uw renovatie of nieuwbouw kan u steeds contact opnemen met ons.