Dakisolatie

Dakisolatie

PUR-hardschuim kan zowel bij de isolatie van zolderlvoeren ( zoldervloerisolatie) als van hellende daken worden aangewend. Beter dandakisolatie  de klassieke isolatiematerialen sluit PUR-schuim nauw aan bij de kepers van het dak. Op die manier wordt warmteverlies en het ontstaan van koudebruggen uitgesloten.


Het verspreiden van het schuim op het onderdak zorgt voor een mooie, egale en niet zo dikke laag die als het ware één wordt met het dak. De lambda-waarde van polyurethaan bedraagt 0,027 W/mK (rekenwaarde). Dat is een stuk lager dan bijvoorbeeld de variant in glaswol (0,040 W/mK) of schuimbeton (0,350 W/mK).

Het ontbreken van irriterende vezels vermijdt ook de gevoeligheid aan allergieën of irritaties bij de persoon die de isolatie aanbrengt. Bovendien is het materiaal rotvrij en dus op langere termijn ook ongevoelig voor schimmels of ongedierte.

PUR schuim wordt geplaatst door isolatiebedrijven die zich gespecialiseerd hebben in isolatie spuiten. Door de snelle plaatsing is de prijs van de PUR vaak goedkoper dan laten isoleren.

Eveneens werkt Maxipur ook met PIR-Platen, zodat je je zolder volledig kan laten afwerken (optioneel met Gyproc platen). Zo heb je een volledig schilderklare zolder.

Stook je warm, niet arm!

Voordelen van DakisolatieOok voor de zolder zijn verschillende premies te verkrijgen, eveneens kan je nog genieten van een belastingsvoordeel van 30% wanneer je het dak zou isoleren. 

VRAAG HIER VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DIAGNOSE EN OFFERTE!