Referenties van klanten


Hier kunt u enkele reacties vinden van klanten waar maxipur isolatiewerken heeft uitgevoerd.

Familie Vael uit Beerse

Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel bij Maxipur. Ze zijn langsgekomen om een grondige controle te doen van onze kruipkelder. Ze vertelden ons wat er moest gebeuren, er stond nog water en condensatie in de kruipkelder en dat mocht helaas niet. Hiermee zijn we ook verder geholpen door Maxipur. De resultaten waren snel 'merkbaar' de vloer boven de kelder voeld veel warmer aan, het is echt een veel aangenamer en comfortabeler gevoel.

Het is zeker aan te raden aan de mensen die twijfelen over hun kruipkelder te isoleren.
Wij gaan Maxipur zeker promoten bij onze vrienden & kennissen. Zo maken we ook nog kans op de waardebon die ze ons beloofd hebben.

Familie Bossens uit Tongeren

Beste mevrouw,

Ongeveer een jaar geleden heeft uw firma onze spouwmuur met Pur gevuld. Onze spouw bleek 9 cm breed te zijn. Een gelukkig toeval zou je kunnen stellen.
We hebben ook de vloeren met polystyreenplaten geïsoleerd, hoogrendementsglas laten plaatsen, op zolder 16cm glaswol op de reeds aanwezige 12 cm gelegd en een condenserende gasketel laten plaatsen.
Gezien de verwarming haast niet meer aanschakelde, eenmaal nadat u de spouwmuur vulde zijn we ervan overtuigd dat van alle maatregelen die we namen de muurisolatie de meest afdoende was.
We hebben nu de gasmeter stand een jaar lang kunnen bijhouden en hieruit blijkt dat we het voorbije jaar van 15 Jan 2011 tot 15 Jan 2012 exact 900 kubieke meter gas verbruikten. Het jaar voordien was dat 1672 kubieke meter.
Dit betekent een vermindering van 772 kubieke meter ten opzichte van het vorige jaar.
Dit is niet alleen een kosten besparing voor ons maar vooral een drastische vermindering van de vervuiling die wij teweegbrengen.

Wij willen u hiervoor dan ook nadrukkelijk te bedanken en wensen u nog veel succes in met uw zaak.
U mag eventuele klanten die nog twijfelen altijd met ons in contact brengen zodat we onze tevredenheid kunnen uiten in de hoop hen te overtuigen de stap te zetten.

Met vriendelijke groeten, Fam Bossens Velaers

Familie H. uit Loksbergen

Geachte,

wij hebben enkele maanden geleden onze woning door jullie laten inspuiten met spouwisolatie. We hebben al bij meerdere mensen jullie gegevens doorgegeven en heb ook onze tevredenheid op ons topic in een bouwforum geplaats. Het Fok!forum is zowat het grootste algemene forum van de BeNeLux. dit is de link : http://forum.fok.nl/topic/1428014
Verassend ook dat we eigenlijk schrik hadden voor vocht problemen. Dat lees je dus overal maar wij hebben net het omgekeerde. Ik meet momenteel een relatieve vochtigheid in huis van tussen de 40 en 45 procent dus in plaats van vocht is het te droog! Wij koken nu zonder dampkap en we gaan ook een lucht bevochtiger plaatsen.
gewoon om jullie hiervan op de hoogte te brengen.

Vriendelijke groetjes

Familie H. uit Loksbergen

Familie B. uit Tongeren

Beste mevrouw,

eerst en vooral willen we nogmaals benadrukken hoezeer we tevreden zijn over de isolatiewerkzaamheden die uw mensen bij ons uitvoerden.
Het resultaat is ongelofelijk goed. Vooral thermisch maar zelfs ook akoestisch is het een enorme vooruitgang.
Gelukkig hadden we 20 jaren geleden het verkeerde idee dat een lege spouwmuur isoleert en hebben we toen een lege en een brede spouw aan de metser gevraagd. Per geluk heeft die man dat destijds erg letterlijk genomen en er een spouw van 9 cm breed van gemaakt. Dit resulteerde door uw toedoen in 9cm purschuim + een laag thermoblokken rondom het huis. Als je bedenkt dat men voor een passief huis 10 cm pur gebruikt..... Ook recente aangebrachte vloerisolatie en pas geplaatst hoogrendements glas in de ramen zijn factoren die meehelpen. We hebben deze isolatiemaatregelen stap voor stap genomen en het verbetering telkens kunnen vaststellen.
Het meest spectaculaire resultaat is ongetwijfeld de isolatie van de spouwmuur. Dit overtreft alle andere maatregelen samen.
De verwarming springt nauwelijks nog aan, we hebben de watertemperatuur al op 60 graden gezet en nog is het op enkele minuten warm in living en keuken.
Eenmaal warm blijft de temperatuur gewoon behouden. We zijn er nu al zeker van dat we veeeel beter gaan doen dan de 30% energiebesparing die u beloofd op uw website. Ons wooncomfort is enorm toegenomen en over een paar jaar zijn we al pure winst aan het maken.
We wensen u het allerbeste voor de toekomst en hopelijk voor het milieu kunt u nog veel mensen gelukkig maken.
Wij danken u bij voorbaat.

Groetjes van Familie B. uit Tongeren

Familie R. uit Schulen

Beste,

Heldere informatie, een duidelijke offerte, een realistische planning, verzorgde werken, een overzichtelijke afrekening, hulp bij aanvraag premies, ... 

Kortom : een prima service van begin tot einde !!

Familie R. uit Schulen

Familie V. uit Sint Amands

Mevr Marechal,

Zoals reeds gezegd zijn we zeer tevreden van het uigevoerde werk in Sint Amands. Ik heb nog een opdracht voor het isoleren van mijn huis in Mechelen.

Met vriendelijk groet,

Familie V. uit Sint Amands

Familie C. uit Heusden-Zolder

Geachte heer/mevrouw,

Bij deze wil ik mijn tevredenheid overmaken over het geleverde werk.
Zeer bekwame mensen, snelle en propere afwerking en vooral zeer vriendelijk.
Wanneer het goed is mag dat ook wel eens gezegd worden.
Indien hier mensen inlichtingen komen vragen zullen ze zeker een positieve reactie krijgen

Vriendelijke groeten

Familie C. uit Heusden-Zolder

Familie S. uit Kaulille

Mevrouw,

Langs deze weg willen we toch even vermelden dat we tevreden zijn over het bewezen werk.
Het is fijn te merken dat jullie mensen perfect samenwerken en hun werk met de nodige ernst en zorg uitvoeren.
Bij deze dan ook: “bedankt Patrick en Patrick”.

Vriendelijke groet, Familie S. uit Kaulille

Familie H. uit Maaseik

Geachte,

Betaling is uitgevoerd via KBC.
Overigens ben ik zeer tevreden van het uitgevoerde werk.
Overigens is het in huis veel gelijkmatiger warm sinds het inspuiten van de PUR-isolatie en volgens mijn vaststellingen is het gasverbruik met ongeveer 35% gedaald.

Karel Hoogmartens - Architect

Familie S. uit Balen

Beste,

Ik wil graag melden dat de mannen (2 x Patrick) – die gisteren bij ons de buitenmuren zijn komen isoleren – knap werk verricht hebben!

Zij hebben proper gewerkt, alles opgeruimd en zelfs mijn vensterbanken afgeborsteld!!!
Waarschijnlijk krijgen jullie alleen maar klachten per mail, vandaar deze positieve mail!
Wij zijn zeer tevreden klanten!
En dat mag ook wel eens gezegd worden, nietwaar!

Met vriendelijke groet,

Familie S. uit Balen