Onze visie

Maxipur heeft als visie het minimaliseren van uw energieverbruik/energiekost. Dit gaan we op de meest duurzame en goedkoopste wijze voor u oplossen. Onze visie van het bedrijf blijft nog steeds : Stook je warm, niet arm!

Maxipur is de isolatiespecialist voor elke gevel. Wij zijn steeds op zoek naar een duurzame en energieloze bouwoplossing. In de markt worden wij erkend als referentie, PUR-specialist & marktleider.

1. Jarenlange ervaring

Met al onze afgewerkte projecten en de tevreden klanten is Maxipur absoluut een ervaren partij binnen de isolatiesector. Door onze ervaring en kennis bent u ook zeker van uw isolatiewerken. De uitvoering gebeurt door een vaste ploeg, die vanaf de start is opgeleid en nog steeds de werken uitvoert, geen nieuwe, onervaren ploeg die ter plaatse komt.
Uw voordeel : Op basis van uw wensen stelt onze adviseur een isolatieproject voor dat perfect aansluit op uw situatie. Onze professionele uitvoerders zorgen er vervolgens voor dat uw systeem snel, vakkundig en netjes wordt uitgevoerd.

2. Techniek

Maxipur staat voorval bekend om zijn toegepaste technieken. We staan dan ook 100% achter onze techniek. Doordat producten rechtstreeks van bij de fabrikant worden ingekocht profiteert u bovendien van een extra prijsvoordeel.
Uw voordeel : een Maxipur isolatieproject staat garant voor kwaliteit. En dat tegen een scherpe prijs. Zo geniet u levenslang van een warm & geïsoleerde woning

3. Materialen

Maxipur gebruikt professionele, gekeurde materialen die afkomstig zijn van een gespecialiseerde leverancier. Maxipur kan dan ook verschillende attesten voorleggen: ATG, KOMO & HR-label.
Uw voordeel : u geniet van een professioneel team die met aangepast materiaal uw isolatieproject zal verwerken.

4. Afwerking

Maxipur zal elk project volledig afwerken naar de wensen van de klant, zo zal je na de werken er niets van merken. Uw woning ziet er terug uit als ervoor.
Uw voordeel : U hoeft u nergens zorgen om te maken, en kan de dag nadien genieten van een volledig afgewerkt isolatieproject

5. Zonder zorgen

Een uitgebreid advies en optimale begeleiding bij uw aankoop is slechts een deel van de service die u van Maxipur kan verwachten.  Want ook na de verkoop staan we paraat voor u.  We zullen jullie verder begeleiden in de aanvraag van subsidies en u kan altijd onze medewerkers contacteren voor bijkomende vragen.
Uw voordeel : ook nadat uw isolatieproject is geplaatst, kunt u nog bij Maxipur terecht mocht u in de loop van de tijd vragen of problemen hebben, dan staat ons ervaren team voor u klaar. Ons motto is niet voor niets : “ Isolatieproject Zonder Zorgen “